torsdag 16 juni 2011

Arkiv: Pysselhelg hos Maria - Mars

Äntligen fick vi till en pysselhelg! Johns svägerskas kompis Maria är en tokhobbypysslare med stort och nybyggt hobbyrum. Där hittar man inte bara scrapsaker utan tyger, band, snoddar, pärlor, smycken...ja allt!

Marie (Johns svägerska) och jag körde söderut för att hämta Maria (Maries kompis) nere i Göteborg en lördagmorgon. Vi for därefter fort mot Borås för att leta upp Magnolias butik! Väl där så stod vi som förstenade i dörren och fick nästan hjärtklappning och visste inte vart vi skulle börjar. Rad efter rad med söta små stämplar. När man väl hade tittat igenom stämplarna så kom man till blommor, papper, stansar, bling bling...ja ni förstår att vi var där väl över 2 timmar!

Att Marie stod ut (hon pysslar inte utan tittar på när vi pysslar). Magnolia har även en inredningsavdelning med massor av fina ting, där strossade Marie runt. 1300kr fattigare och vi for iväg mot Falskog. Vi är alla 3 glada i akvarium och allt där till. Så där ute i skogen fann vi en väldigt rolig butik. Massor av fiskar, växter och akvarium. Där spenderade vi säkert också en timme eller så.

Väl hemma hos Maria behövde vi käka lite och så innan vi kunde öppna våra påsar med det inhandlade. Vi satte oss och monterade de nya stämplarna och provstämplade och klippte så det blev bra. Sen bytte vi lite brads, bling bling, band och annat. Rätt som det var så var klockan 03.00 och vi insåg att vi fick ge upp.

Dagen efter stämplade vi lite av varandras stämplar, alltid roligt att ha ett litet lager och kanske inte behöva köpa alla stämplar. Maria visade mig hur man maskar ihop 2 olika motiv, mycket lärorikt! Sen pysslade vi lite innan det fick bära av hemmåt, vilken helg!!
 Johns uppdragsgivare ville ha bevis på att jag verkligen pysslade! Intet anade han att vi hade fångat honom på kort! Även här åkte gipstejprullen fram och färgades svart. Roliga brads som ser ut som skruvar som jag bytt mig till av Maria. Lite text och blommor. Smög in lite stickles också. Det häftiga tum-bandet till vänster hade mass-pysslaren Maria på lager.

En ny stämpel måste ju testas också. Lilla söta Tilda som plockar blommor är monterad med 3D-kuddar. Pyntbär, löv och "silverspröt" från Magnolia. Egengjord blomma, bling bling och lite andra blommor. Spets i bakgrunden med blått band från faster Lisa. Detta kort skickade jag till mitt kusinbarn Felicia på hennes
4-årsdag.

Over and out and more to come!

Rebecka

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar